2 Aralık 2012 Pazar

PMS Özel - Köstebek Kurabiye

Kış geldi mi başka olur regl sancısı, ah! Ayaklarını sıcak tut. Uzan salondaki en rahat koltuğa, al battaniyeni üzerine. Sakinleş, biraz dinlen. Yakınlarda bir bardak su ve ağrı kesici bulunsun hep. Kitabın, dergilerin, internet ve TV'nin uzaktan kumandası, bunlar da lazım. Çeşitli ruh dalgalanmalarına karşı hazırlıklı olmalısın ne de olsa!

Yani çok da abartmaya gerek yok aslında, evde Nestle Köstebek Kurabiye varsa eğer. Her şey yolunda, her şey kontrol altında demek o zaman. O halde başlayalım!



Emin ellerdesin artık. Sakin sularda. Açıl susam açıl! Açıl da dinsin şu iç fırtına! Ne bir kahve arar gönül ne de çay şimdi. Bırak kendini akışa...


Zevkli mi zevkli, güzel mi güzel bir hediye paketi gibi usulca durduğuna bakma kucağında. Meğer nasıl bir alemmiş ki o, ne ara açtığını, ne ara başladığını bilemezsin. O yüzden dikkat!

Ha, normalde bir iki tanesiyle yetinirsin aslında. Pek marifetli kutusunu aynen kapatıp kaldırırsın abur cubur dolabına da işte... Günlerce ilk açıldığı günkü gibi taptaze de kalır nasıl olsa... Bir hokus pokus kutu! Ama bugün başka, malum. Son lokma an meselesi!



O ne tazecik, o ne yumuşacık, o ne tadına doyulmaz bir kurabiyedir. Katman katman güzelliği, üstü kurabiye parçacıklı ve çikolata kaplı, içi kekimsi yumuşacık bir şey. Kesinlikle karşı konulmaz, yoldan çıkartır.  



Finalde geri dönüşüm şart! :) Şekil 1A.

4 yorum:

  1. Hiç bilmiyordum bunu, kesinlikle deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. nutella.... mutluluk sebebi... kaşıkla dalış... sonrasında pişman olacağını bile bile..daima.. onu da yazmalısınız:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nutella pek yakinda! :) O kadar cok istek aldi ki Nutella. Sanirim abur cubur aleminin zirvesinde duruyor. Sanirim bir yazi yeterli olmayacak. Belki bir kac kez... :)

      Sil