28 Aralık 2012 Cuma

After Dinner Mints

Sevgili abur cubur severler, dostlarım, Galyalılar! Bir haftalık bir yolculuğa çıkıyorum az sonra. Yeni yıla girerken başka bir diyarda sesleniyor olacağım. Gerisi sürpriz olsun! :)

***

Yılbaşı öncesi son lezzet durağımız ise Marks & Spencer! Şaşırtıcı ama gerçek! :) Giyim kuşam, ıvır zıvır her şeyi geçip market ürünlerinin satıldığı raflara doğru ilerliyoruz. İngiltere'de biraz vakit geçirmiş olanlar Marks & Spencer'ın ne güzel bir marketi olduğunu bilirler. Bizim buralara gelip dükkan açarken bir kaç atıştırmalıkla yetinmişler kendileri. Olsun! En sevdiğim After Dinner Mints var ya, sorun yok! :) 


İncecik ve damakta pürüzsüzce eriyip giden muazzam bitter çikolatanın iç baymayan aksine ferahlatan enfes nane kremasıyla mükemmel uyumu... 

İddia ediyorum, aşırı şekerli yapış yapış Nestlé After Eight ve Cadbury'nin After Dinner Mints'i halt etmişler onun yanında! Tamam, bitter ve nanenin birbirine bu kadar yakışacağını onlardan öğrendik ilk. Onlar içkilerin, puro ve pipo malzemelerinin yanında durmayı hak eden en nadide gurme lezzetler sınıfına ilk dahil olanlardan. Gaddarlık etmeyelim şimdi, tamam, onları da seviyoruz. Ama elimizde bir kutu After Dinner Mints varsa kusura bakmayın artık mukayese kabul edemeyiz! Denemediyseniz ve bu tip lezzetlere açıksanız muhakkak deneyin derim. Kutusuna da bayılıyorum ben. Eşe dosta misafirliğe giderken götürülebilecek küçük güzel bir şey. 

***

Günler süren telaştan sonra nihayet tüm hazırlıkların tamamlandı, bavullar bile kapatıldı. Havaalanına doğru hareket etmemize yarım saat var. O halde, After Dinner Mints ve kahve keyfini hak ettik! 


Hepinize mutlu yıllar! :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder