21 Aralık 2012 Cuma

Bisküvili Nestle Classic

Abur Cubur Gurmesi bu sefer ofisten, fazla mesai'nin göbeğinden sesleniyor! Koca ofiste iki üç kişinin kaldığı, yalnızca tıkır tıkır klavye seslerinin duyulduğu o nadide saatler. Kaçış yok, az sonra elektirikli süpürgeler de çalışmaya başlayacak. Biz beyaz yakalı fanilerin kofti dertleri, peh! 

Akabinde Alime Teyze yaklaşacak elinde fısfıs ve bezle, sıra benim masama gelince teşekkürler, bugün de kalsın diyip son canımla gülümseyeceğim. Kolay gelsinler havada uçacak. Ne ona ne de bana kolay gelecek tabii... Üstüne üstlük birileri çıkıp "go home!" diyecek. Aaah ama nasıl? Tatil öncesi temizliği, bunun bir de dönüşü var. Yani durum vahim ve umutsuz.

Bir iki dakika ara verip bazı öğlen yemeklerini yediğimiz bizim ofisin katındaki, saat altıda bile hala buram buram yemek kokan restorana gideceğim. Yorgun çalışanların bakışları, soluk ışıklar ve o kokular arasında hiçbir şey gözüme hoş görünmeyecek elbette. Tam başıönde alt dudak hafif sarkık biçare geri dönecekken onu göreceğim rafta. Ne işin var burada, seni küçüşeytan diye sevineceğim içimden! :) Bir parmak balın diğer adı, Nestle Classic Bisküvili!

Hemen bir kahve alırsın yanına! Oh, gelsin mail'ler gitsin tablolar, hiiiiç canım yanmaz artık! Sütlü çikolatadır, az biraz şekerlidir ama bisküvisi derhal yatıştırır. İnsanın yedikçe yiyesi gelir. Ekrana bakarken komple paket mideye inebilir de haberin olmaz. Ama demiştim, bu saatin suçu günahı olmaz! :)

2 yorum: